Palvelut

Pitkän kaavan mukaan

Koska tiedän että sinua kuitenkin kiinnostaa.

Nettisivuista

Haaveesi mykistävän upeasta verkkosivusta ja monipuolisesta sähköisen viestinnän työkalusta voi olla nyt lähempänä toteutumista kuin ajattelitkaan.

Nettitouhut voivat välillä olla pelottavan vaikeaselkoisia ja monet yritykset tarjoavat jos jonkinlaisia palveluja ja ratkaisuja. Monesti verkkopalvelut ovat kalliita ja silti poskettoman vaikeita käyttää. Mutta asian ei tarvitse olla niin.

Teemu puhuu suomea

Haluan auttaa sinua luomaan itsesi tai yrityksesi näköisen web-julkaisun ja liittämään siihen helppokäyttöiset, mutta samalla tehokkaat nettiviestinnän työkalut, järkevästi. Ilman teknistä jargonia ja monimutkaisia sopimusehtoja.

Saat selkokielisen käyttööntottokoulutuksen ja jo alkuvaiheessa ymmärrettävän palvelukuvauksen tarjouksen yhteydessä – eli tiedät tasan tarkkaan mitä olet tilaamassa.

Webbihörhöjen webbihörhö

Jotta saisit pilviä hipovan korkeatasoisen nettisivuston tai jonkin muun graafisen tuotteen on tekijän pysyttävä nopeasti muuttuvan kehityksen kelkassa. Pitkän kokemuksen lisäksi omaan ajantasaiset tiedot www-tuotantotekniikasta ja sosiaalisen median integroinnista vebbiviestintään – mobiilisti.

Tehty helpoksi: ota yhteyttä ja kerro haaveistasi, valitse domain-nimi, ihastele visuaalista luonnosta ja pian kirjoitatkin jo uutista sivuillesi vaikka älypuhelimella.

Ja mikä parasta ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA TAI KAHLITSEVIA SOPIMUKSIA.

Paperia ei jätetä!

Perinteinen printtimedia pitää pintansa ja on tilanteita, joissa paperille painettu matsku toimii tehokkaasti ja tavoittaa varmemmin kuin sähköinen viesti. Kun tämä tarve kohtaa sinut, tiedät keneltä kysyä. Painotuote suunnitellaan huolellisesti ja tyylikkäästi ja painatetaan laadukkaasti joko digipainossa tai suomen parhaimmissa painotaloissa.

Tehty helpoksi: ota yhteyttä ja kerro toiveesi painotuotteesta, toimita aineisto minulle, ihastele vedosta ja vastaanota laatikot painosta.


Videoita ja tarraa

Monimediahörhö valmistaa tittelinsä mukaisesti graafisia tuotteita moniin mediohin. Yritysvideot ovat tehokas tapa välittää viesti ja fiilis vaikka nettisivuilla tai messuilla. Yritysilmeesi kruunu ovat visuaalisen ilmeen mukaisesti teipatut autot tai toimipisteet.

Tehty helpoksi: ota yhteyttä ja kerro mitä kaipaisit seuraavaksi, tehdään jotain kivaa ja tyylikästä.


Aineistovalmistus

Valmistan painoaineistoja alihankintana useammalle eri painoalan yritykselle. Käsieni kautta kulkee tunnettujen brändien markkinointi- ja myymälämateriaalia, joita muokkaan monenlaisiksi graafisiksi tuotteiksi. Julisteet, pop-upit, hyllypuhujat, hahmot… Graafisen tuotannon työnkulku on siis tuttua ja hallinnassa. Stanssit, nuuttaukset, bleedit ja merkit sekä silkkipaino-originaalit ovat peruskauraa. Välillä myös kyky “nyhjästä tyhjästä” on pelastanut monta aikataulua ja casea.

Tehty helpoksi: graafisen alan ammattilainen, joka tietää painoalan tekniset vaatimukset ja osaa valmistaa valmiita printtimedian tuotteita.

Älä putoa kehityksen kelkasta! Laitetaan potkua viestintään!